Cégismertető

Cégtörténet

Adagolócentrum Valtra traktor

A Móricz Kft. 2001-ben alakult, de a cég elődje korábban is az autóipar és a gépjavítás területén tevékenykedett. 1990-ben mezőgazdasági erő- és munkagépek javításával indult el a vállalkozás. Ebben az évben épült meg az első műhely, amelyet 1996-ban egy nagyobb és korszerűbb szerelőcsarnok átadása követett. Akkoriban elsődleges feladatunknak a piacok kialakítását és bővítését, valamint a cégünk gazdasági helyzetének stabilizálását tekintettük.

Az alapítástól kezdve céltudatosan építettük, és folyamatosan bővítettük szolgáltatási-kereskedelmi tevékenységünket mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban. 1998-ban műhelyünk a Valtra traktorok Észak-Kelet Magyarországi Szervizévé vált. A mezőgazdasági gépek szerelése mellett folyamatosan szélesítettük tevékenységi körünket, például személyautó-javítással is elkezdtünk foglalkozni.

Vállalkozásunk 2004 óta a Stanadyne adagolórendszerek magyarországi képviseletét is ellátja. Ezekben az években cégünk profiljában teljes szerkezetváltozást hajtottunk végre. A mezőgazdasági erő- és munkagépek javítását teljesen abbahagytuk, és azóta kizárólag dieseladagolók javításával foglalkozunk.

Adagolócentrum diesel adagoló javítás

A dieseltechnológia komoly műszaki felszereltséget követel, ezért folyamatosan fejlesztettük gépparkunkat. Beszereztük a feladataink ellátásához szükséges eszközöket, műszereket, kéziszerszámokat. Új adagolóvizsgáló próbapadokat (Stanadyne, Bosch, Hartridge) és diagnosztikai műszereket (Bosch, Delphi, Denso) vásároltunk. 2006-ban Bosch EPS 815 próbapadot vásároltunk, amellyel a legkorszerűbb VP-pumpák javítását is elvégezhetjük. 2007-től Common Rail injektorok, PD Unit injektorok, valamint Unit pumpák vizsgálatát és javítását is vállaljuk. Vállalkozásunk rendelkezik a profilnak megfelelő gyári kapcsolatokkal, ezek biztosítják a jó minőségű alkatrészellátást és a legkorszerűbb javítási technológiát.

Az elmúlt évtizedek sikeres piacpolitikájának és marketingtevékenységének köszönhetően a Móricz Kft. dinamikusan fejlődik. Szervizünkben jelenleg 10 fő teljes állású munkatárs dolgozik. Külföldön is egyre szélesebb körben ismerik el tevékenységünket. Üzleti partnereink rendszeresen keresnek meg bennünket adagolók javítására, felújítására vonatkozó újabb megrendeléseikkel.

Filozófiánk

A Móricz Kft. folyamatos fejlesztések mellett igyekszik megfelelni a hazai és nemzetközi szabványok előírásainak, a vevők és partnerek igényeinek. A vállalkozás vezetése kiemelt fontosságot tulajdonít mindazon tevékenységeknek, amelyek a minőség állandó javítása révén fokozzák a cég teljesítőképességét. Elsőrendű feladatunk, hogy szolgáltatásaink megfeleljenek vevőink követelményeinek.

Partnereink, ügyfeleink elégedettségét képzett és gyakorlott szakemberek alkalmazásával, valamint a legkorszerűbb gépek, berendezések használatával igyekszünk elérni. A dieseltechnológia folyamatos változását nyomon követjük, munkatársaink szakmai ismereteit tanfolyamokon és továbbképzéseken fejlesztjük tovább. Stratégiai célkitűzésünk, hogy hosszútávon megfeleljünk a nemzetközi követelményeknek és ügyfeleink elvárásainak.

Fontos adatok

» Vállalkozásunk neve:

Móricz Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

» Szervizvezető-tulajdonos:

Móricz Zsolt

» Székhelyünk:

4220 Hajdúböszörmény, Polgári u. 107.
Tel.: +36-20-926-5890
Tel.: +36-20-545-4800
Tel.: +36-20-956-1955
Email: info@adagolocentrum.hu

» Számlaszámunk:

116000006-00000000-66139399,
Polgári Takarékszövetkezet

» Az alapítás időpontja:

2001. december 15.

» A cégbírósági határozat száma:

Cg. 09-09-008497

» Adószámunk:

12765957-2-09