Minőségpolitika

A Móricz Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság műszaki gárdája Diesel rendszerek diagnosztikájával, javításával és alkatrészek értékesítésével, valamint a BOSCH, DELPHI, STANADYNE, MOTORPAL termékeinek garanciális és garancia időn túli javításával foglalkozik.

Küldetésünk

"Empátia - eredetiség - függetlenség - folyamatosság."

  • A Diesel technikában, jelenlegi meghatározó szerepünket az országban tovább erősítve vevőink minőségi szolgáltatója kívánunk lenni.
  • Fontosnak tartjuk, és azon dolgozunk, hogy vevőink szolgáltatásainkkal egyre elégedettebbek legyenek, és azokat újra igénybe vegyék. Az elégedett vevő jó hírünket keltve, új vevőket szerezzen cégünknek.

Értékeink

  • A piaci igényekhez alkalmazkodva, s a technikai fejlődést követve állandóan javítjuk szolgáltatásaink minőségét.
  • A minőségi előrelépés elengedhetetlen részének tekintjük munkatársaink szakmai és emberi fejlődését, ezért dolgozóink rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt.
  • Igyekszünk megismerni a társadalmi követelményeket és e követelményeknek való megfelelést a szervezet minden szintjén biztosítjuk.

Céljaink

  • Szolgáltatásunk körének a piaci igényekhez való bővítése, az értékesítési szolgáltatások minőségének folyamatos javítása.
  • Partnereink, ügyfeleink elégedettségét képzett és gyakorlott szakemberek alkalmazásával, valamint a legkorszerűbb gépek, berendezések használatával igyekszünk elérni.
  • Folyamatosan fejlesztjük irányítási rendszerünket, tökéletesítjük folyamatainkat.

Felelősségünk

A Móricz Kft. vezetősége felelősséget vállal arra, hogy a Diesel rendszerek javítási és alkatrész kereskedelmi tevékenységet az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük. A szükséges erőforrások biztosítását fontos feladatunknak tekintjük. Ezeket ellenőrzött és felügyelt körülmények között biztosítjuk.

Minőségirányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány, valamint a 89/2007 NKH Elnöki Szabályzat követelményeinek megfelelően alakítjuk, illetve folyamatosan továbbfejlesztjük.